Kauheasti ei ole ollut asiaa koirarintamalle pitkiin aikoihin. Aika menee töissä ja lapsen kanssa mm. harrastuksissa mukavasti. Edellisethän oli teko syitä, mutta näin se vaan menee... 

 

 

Remu senkun kasvaa ja komistuu, mitä enemmän ikää tulee. Alkaa pelottavasti näyttämään siltä, ettei halua harrastaa koiria (positiivista). Pesäpallo/pallo on ihan parasta, mitä 1,5 vuotias tietää. Remu on kyllä oppinut yhden asian koirilta/äidiltä huutaa "MUMMUU MUMMUU TÄHÄN" ja näyttää sormella, mihin kohtaa. Mummu onneks tottelee. Suosikki koirahan pitää kaikilla olla ja tällä hetkellä ihan ykkönen on Tuiva <3

 

Tuiva eli Tuima on tehnyt muutaman toko kisan. Niistä ei ole paljon kerrottavaa. Toisen keskeytin, koska koira nyyryili (sai pisteitä). Toisessa pomppi, kun hullu sillä menetelmällä vaan ei saa pisteitä tuolta TOKOsta huomaan. Mutta me pompitaan tästä lähin aina, kun liike sen sallii. Tähän asti olen tehnyt kaikesta kivaa, sitten aloin vaatimaan ja kappas koira muuttu 110%. Asiaa on turha yrittää selitellä :) Tuimasta tuli hullu ja tekee hyvin töitä. Nyt on vaan kaikki perus asiat hukassa, kun ollaan pompittu niin paljon. Kiitos vinkistä ;) Hakuilut jatkuneet hieman. Kiintorulla on "hallussa", näytöt kesken (ohjaajan osalta), maalimiehet löytyy se on pääasia. Musta vaan tuntuu, että ensivuonna kisataan.

Jälki on ollut hyvin tauolla pari vuotta. Ihan huvikseen kokeilin yx päivä, että tuleeko sitä mitään ja yllätyin POSITIIVISESTI. Siitä se ajatus, sitten lähti kokeilla EK:ta ja ehkä jälki koetta. Tottiksessa olis kauheesti tekemistä..PLAAH!

Paimennus hommissa on hieman liikaa vauhtia, mutta tänään näin Tuiman täydellisen hakukaaren. Aina voi parantaa, mutta ei tämän päivästä samassa paikassa!!! Kerrassaan neidistä olen niiiiiiiiiin YLPEÄ!


MR X eli Käksä muutti meille jo maaliskuussa. Edustanee rotua Australianpaimenkoira, vaikka kaikista eniten koiristani muistuttaa BC:tä. Korvien pystyyn nouseminen oli ehkä liian BC:mäistä :) X on saanut vapaasti kasvaa (vaikka pieni on) ja silloin tällöin ollaan kentällä käyty tekemässä "lapselle" pomppivaa tulevaisuutta. Metsässä ollaan vietetty eniten aikaa ja saatu, jopa tuloksia. Loppu syksy vietetäänkin siellä ja talvi treenaillaan sitten totista tottista, mikäli suunnitelmat pitää. Herrallahan on ikää kohta 8kk, että pitäiski alkaa tekemään jotain hitaasti, mutta varmasti... voi kauheeta näinkö se aika taas on mennyt. Aina sama virsi.




Skidi Ski ja Turo Tulo voivat hyvin. Kaverit menee nuorien mukana, minkä jaksavat. Turo on alkanut hyytymään juoksu skapoissa. Skidi painaa sata lasissa, eikä sillä ole tietoakaan vanhudesta. Neiti S kävi kesällä poistattamassa nisäkasvaimen ja rasvakasvaimen. Toipuminen meni kaikin puolin loistavasti. Jätkä on rautaa vaikka narttu onki.


Skidi ja Vito paimennus puuhissa Elinan kanssa.