Noni nyt se viikko taas meni! Koirat meinaa räjähtää käsiin, mutta onneksi nyt voidaan jo lenkkeillä pikku hiljaa. Tappeluita ja muuta epämukavaa vanhusten kesken, purkaavat toisiinsa....

Tuima-Tyyne the Apina on oppinut tulemaan luoksetulossa eteen tai nyt se on "valmis". Noutokin alkaa olemaan todella hyvällä mallilla satojen toistojen jälkeen. Kylläpä kesti, mutta kannatti odottaa. Nouto hommat tehtiin aivojen käyttö sallittu menetelmällä eli naksulla. Ensin kapulaan koskeminen, siitä nosto, pitäminen ja sen kestoa, eteen tuomista joka aiheuttikin ongelmia... Ohjaajan istuessa sohvalla röhnöttäen alko eteen tulo onnistumaan siis ohjaajalle helppoo treeniä. Suoraan sivulle tuomistakin Tuimis ehdotti kun nousin seisomaan, joten sitten estin sen menemällä seinään kiinni. Tätä kautta saatiin luovutus asento kuntoon. Lähtee hyvin kapulalle ja tuo hyvää vauhtia takaisin loppuasentoon asti. Pureskelua oli havaittavissa alussa, mutta nyt sekin on jäänyt kun vaihdettiin kunnolliseen noutokapulaan valmiiksi pureskellusta ohjatunkapulasta. Nyt kapulasta vaan tehdään kivoin asia, joten ote paranee yms yms... Kapulan luovuttaessa tuli myös pomppu ongelma, jota saa tehdä lelun kanssa. Kiva opettaa ensin kaikkee tyhmää ja sitten alkaa opettamaan niitä pois. On se niin mukava olla fiksu!
Tuimis on tehnyt myös ahkeraan kaukokäskyjä pääasiassa maasta istumisia ja maahanmenoja. Nopeutta on havaittavissa ja takamus pysyy paikallaan. Tekee liikkeen nyt ylikorostaen eli ns. hyppää istumaan ja siitä menee maahan kaikista nopein kuin missään muussa liikkeessä. Jättöliikkeiden taaksemenemistä ollaan treenattu se ei ole tuottanut mitään ongelmia.  Luoksetulon pysähdys on hyvä sitä ei olla otettu varsinaisena liikkeenä ollenkaa. Erikseen kaikkia osa-alueita. Paikallaoloa sitte seuraavax tämän viikon juttuna. Seuraaminen on edistynyt nyt kun löytyy virtaa niin käännökset on tosi hyviä ainakin mun mielestä. Palataan taas maanpinnalle kun joku katsoo ne.. Tunnarikapuoitakin tuli sahattua itselle ääretön määrä, joten ei pitäisi alkaa kun treenaamaan. Onnex inhoon sitä liikettä jo entuudestaan. Kuinkahan mahdan alottaa. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan?????
Ruutu on hyvällä mallilla varmaan paras liike tällä hetkellä siis ruutuun meno. Liikkeestä istuminen on unohdettu vallan, joten se voisi kuulua tämän viikon ohjelmistoon paikallamakuun, tunnarin ja ihan vaan noudon kera. Paljo luvattu no nyt o illat ja yöt aikaa. Viimeviikon treenitkin loppu klo.2.00, joten aikaa on...
Skidi on potkinut viikon ahkerasti ja tarjoaa jo itse laiskaa potkua. Turo puolestaan on hoitanut yleishäsläyksen kunnialla. Haukkuu, huutaa, kiljuu yms.. Pää ei pysy kasassa! Turo ja Skidi ovat katselleet Tuimiksen nouto treeniä just ja just pysyen liitoksissaan, mutta sen jälkeen itse tarjonneet nouto reeniä. Ollaankin sitten harjoiteltu kulmasta kun kulmasta palautuksia ja ihan alku treeniä. Ainahan löytyy jotain korjattavaa ;o) Ties vaikka, joskus vielä kisataan jossain..
Vimppa viikko Kannuksessa eli viikko 51 keskitytään agiliitoon tyttöjen kanssa ja Turolle tosissaan pitää keksiä jotain tekemistä esim. Pk-puolelta.