1979328.jpg
Tva Skidi kuva Epis

Maanantai alkoi Skidin agility treeneillä. Tehtiin simppeleitä ratapätkiä, joissa ohjaaja oli jo aivan sekasin. Ajatelkaapa tätä mentiin putkeen max.10 estettä eikä yhtään rimaa alas ;o).. Neiti ferrari oli innoissaan ja vitonen päällä, hypyillä kolmonen oli päällä. Tiistaina mentiin KANKOn järkkäämiin mölliagility kisoihin, mikä olikin sitten suuri virhe. Eka möllirata meni niin, että tuli kaksi rimaa alas ja putkelta kielto, koska rupesin kääntyy ennen kun miss S meni putken sisään. Epävirallinen kisa rata oli aivan sairaaaaaaaaan vaikee ja hankala. Olisi pitänyt olla menemättä. Mentiin kuitenkin ja räx räx räx... Sitte mentiin maltilla loppuu asti ja mietittiin aina kontakteilla mihin meen nyt piti mennä. Lopux oli vielä pujottelukilpailu, joka meni puhtaasti. Kauheasti en uskaltanut ottaa leluu siihen viereen mukaan, koska ei ehditty treenaamaan niitä ennen kisaa ;o). Mölliradalla S oli toinen, epävirrallinen kisarata siis meni hyllyx ja pujottelukisassa olimme toisia. Hävittiin sadasosasekuntteja voittajalle. Hyvä Skidi! Sillä aikaa kun me räiskittiin agilityssa Tuima-Tyyne misseili mätsärissä. Handlerinä toimi Jenni Ojala, iso kiitos pelastuksesta! Neiti T-T sai punaisen nauhan, eikä sijottunut enää, joten oli varmaan tosi kova taso ;o) Sillä aikaa kun tytöt vietti aikaa kentällä Turo haukku kaikki auton ohi kulkijat. Tiistaina myös aloitettiin jälleen EVL treenaaminen Skidille, koska pääsimme osallistumaan vielä Kannuksen kokeeseen. Yritys oli hiota ongelma kohtiamme eli seuraamista ja paikallamakuun maahanmenoa. Lisäksi Epis kävi huutelemassa käskyä ja liikkuroimassa, Tänks! Lisäx hiottiin muita liikkeitä tasaseen tahtiin ja merkki hulluutta lisättiin. Epis lisäksi kirjoitti, joka päivän edistymiset yms... että se on reipas!
Tiistai, keksiviikko ja torstai siis meni evllän kanssa. Turo ja Tuima kävi myös päivittäin treenaamassa. Tuiman ongelmat perusasento, vasemmallekäännös ja malttamattomuus. Torstaina Lohtajan treeneissä malttia ei oo sekunnikskaan koko ajan pitäis tapahtua. Treenaamme edellä mainittuja ensiviikon. Ai niin ja jätin namialustan paikallaolosta pois ja kuinkas kävi juuri ennen 2 min täytyttyä neiti valahti lonkalle, auts! Kyllä sattu :o) Kävin oikasemassa ja taas jatkettiin. Turo on niin enenrgisellä päällä että vinkuu, pomppii, haukkuu yms. Joten sen treenit ei oikeen mee putkee. Hiotaan hiotaan ja hiotaan... Perjantaina Skidi nukkuin kotona koko päivän sitten lähdettiin lenkille ja tehtiin biletys treeni tällä kertaa ilman mustaa peukaloa ja kännykän näytön hajoamista. Tällä viikolla vain käveleminen tuotti tuskaa, koska tiputin keskiviikkona jalkapöydälle puomin. Onnex kuitenkin perjantaina pysty jo kävelee ja lauantaina juoksemaan.
Launataina heräsin ajoissa, OHO! Luulin kuitenkin että myöhästytään kokeesta kun käytiin aamulenkillä. Skidi lähti yksin kisoihin (siis T-koirat kotona), eikä tehnyt ollenkaan onnen volttejaan siinä vaiheessa hieman epäilytti et onko nyt maksalaatikon teho laskenut ;o) Ehdimme kuitenkin kokeeseen ja Skidi oli iskussa. Ohjaaja nukkui vielä puolix ennen koetta, mut heräsin kuitenkin juuri ennen. EVLssä oli kolmekoirakkoa. Paikalla istuminen 10, Paikallamakuu 9,5 (ohjaaja ja sen vartaloavut, heh), Seuraaminen 8,5 (eli ei mitään edistymistä, manipuloin kuulemma koirani käännökset), idiootti 7 (ei istu ei), Luoksetulo 10 (seisominen löysä muu meni täysiä), Ruutu 10 (kiljahti merkille mennessään muuten ihan jees), sitten tauko. Tauon käytimme hyväksi maksalaatikkoa tuhoten. Ohjattu 0 (käsittämätöntä mutta totta Skidi meni merkille ja toi mulle merkin.... ) Metalli 9,5 (vino perusasento), Tunnari 10 (meni otti ja toi ;o)), Kaukokäskyissä pylly eteni "centin"  9... Näin ollen 1-tulos pisteitä 270 ja luokkavoitto. Niin ja TK4 eli FIN TVA EYEWITNESS POT OF GOLD. Sitten sitä juhlittiin niin että hakukurssi jäi taas välistä. Sori Turo!!! Skidi jatkaa agility treeneillä, Turo tekee TOKOa ja Tuimis treenaa torstaina häiriössä ja muuten hiotaan niitä onkkelma kohtiiiiiiiiii!
1979332.jpg
Pokaali nouto harjoitus! Kuva Epis. Miljoonat kiitokset sinulle treeniin potkimisesta ja treeni seurasta sekä harmaiden hiusten jakamisesta. Siirrän tämän neidin toko treenit nyt sinulle ole hyvääääääää ;o) LOVE YOU TOOO.... Toivottavasti hiuslakkapullon saaminen korvas kaikki treeni ilot ;o)