8.9. Torniossa tapahtui ihme! Yöllä puoli 4 startattiin volvo kohti Torniota. Omistaja ei pystynyt liikkumaan, oksetti, pyörrytti yms.. Ennen yhdeksää koirat kehän laidalle viimeiseen harjaukseen. Aktivoin Turoa tempuilla ennen kehää, jotta saataisiin muutama energia prosentti kulutettua. Sitten se oli menoa.. Juoksu meni järkyttävästi, kuten ennalta saatto arvata, edestakasjuoksu takaisin oli kuulemma jo hyvän näköstä. Seisominen ja tuomarin koskettelu ylitti odotukset ;o).  Siinä syötin Turolle broilerpyörykkää, minkä ehdin ja en edes tajunnut heti, että saimme EH:n ;o) ennen kuin yleisö oli hurrannut... Sitten muistin bilettää! Täten Herrasta tuli Suomen tottelevaisuusvalio, VIHDOIN!

Turon arvostelu:
Tuomari Igor Selimovic
Iso. Hyvä linja päässä, puuttuu tyypillinen vaikutelma. Hyvä ylälinja, hyvät kulmaukset. Saisi olla enemmän rintakehää, riittävä tasapaino liikkeissä, hyvä turkki.


No siinä yhden juniornartun verran sai hengähtää ja sitten kehään Skidin kanssa. Varmaa tasaista esiintymistä ja kappas neiti sai ERI:n. Omistajalla oli sulatettavaa ;o). En olis halunnut mennä enään kisaluokkaan, mutta Heidi pakotti. No siellä neiti oli 2. Sen jälkeen oli kuulemma aivan pakko mennä vielä parasnarttu kehään ja siellä olimme kolmansia, sekä saimme varasertin ;o), OHO! Eli ei muuta kun EVL 1:siä hakemaan....

Skidin arvostelu:
Tuomari Igor Selimovic
Hyvät mittasuhteet, elegantti narttu, ystävällinen ilme, hyvä ylälinja, hyvät kulmaukset, liikkuu vaivattomasti.

On ne vaan niin Komeita ja Kauniita!

1811123.jpg