1249904154_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuima-Tyyne on pitänyt mahtavan treeni tauon eli noin 2kk. Tauko pitää sisällään kupilla harjotuksia, joka ilta ja satunnaisia kenttä reenejä. Ihan vaan huvin vuoksi. Miksi näin.. Annoin neidin kasvaa. Ennen harjotukset oli pakkopullaa ja ohjaajan hermojen raastoa. Toukokuun aikoihin sain lähes auringon pistoksen varmaan, koska ilmoitin Tuimiksen silloin TOKO voittajaan. Oli siihen syyki, että treenataa. Alkukesä meni kokonaan Turolle ja muut jäi taas vaihteeksi vähemmälle reenille. Piti pitää tauko, koska olin itse huonossa kunnossa jne.. seli seli Cool

Kahtaviikkoa ennen koetta heräsin, että meillä tosiaan on kilpailut pian. Kaikkia ollaan tehty ihan pennusta asti, joten palaset liikkeiksi piti alottaa. Tais tulla yx 100 harmaata hiusta, tässä ajassa ja usko loppua. Onnex Tuima tekee aina, mutta ajattelee joskus hieman liikaa. Tekis vaan niinkun mää sanon Nolostunut.

Muuten ollaan uitu ja lenkkeilty. Petri ja koirat juoksee, minä poljen kilometrin perässä pyörällä ja kunto meinaa loppuaNauru.

1249904492_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuiman uimahyppy tyyliä

1249904244_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neidillä on muutamia hassuja tapoja. Tästä, johtuen saa joka toinen päivä uuden lempinimen. Koe päivä oli kuuma vähän alle 30 astetta. Kenttä auringon paisteessa ilman yhtään varjoa ja asvaltilla Huuto... Ohjaajalla virtas hiki pelkästä seisomisesta, joten kaikki voi kuvitella koirien tuskan. Koiraa kasteltiin koko ajan ja sitten kokeeseen. Ennen koetta (kuva yllä) neiti teki vesikuppiin kuplia eli tunki nensä upoksiin ja alko puhaltaa. Eka kupla tuli, ehkä vahingossa mutta siitä tulikin hauka leikki ennen kehään menoa.

Kehässä mies tuomari sekä liikkeenohjaaja, joista Tuimis ei välittänyt mitään... JES!

Paikallamakuu muuten ok paitsi ei "jaksanut" nousta ilman lisäkäskyä perusasentoon. Seuraamisessa ohjaajalla oli suunnat sekasin eli käännös oikeaan niin käännyin vasempaan.. korjasin kuitenkin heti virheeni. Piti paikkansa loistavasti, eikä edistänyt ollenkaan. Liikkeestä istuminen täydellinen tuomarin arvostelussa (itse en tiedä miten hidas). Luoksetulossa vauhti oli ensimmäisessä välissä varmaan jäänyt kotiin, pysähtykin vielä läysästi sitten vaihdoin VAUHTII käskyyn niin tulihan sitä liikettä maahanmeno ok ja loppu sellainen, minkä tekee aina löysästi. Ruudussa oli merkkeinä mehukatti mehu purkit sellaiset muoviset punaisella korkilla, reunat kalkkiviivalla merkattu ja mun mielestä vaaleen harmaata vasten näky huonosti. Kuitenkin Tuimiksella ei ollut ongelmaa sen hahmottamisessa ollenkaan Nauru Pysähty heti käskystä meni maahan ja pysy siinä kunnes toisin käskin... 10 pistettä Yllättynyt. Ollaan harjoteltu ruutuun menoa 8 viikkosesta asti, mutta muut osa-alueet jäi tähän kahteen viikkoon. Hyppynouto oli jännä. Valitsin sellaisen hyvin pyörivän kapulan ja se menikin tosi vinoon ja kauas. Olin ihan satayx prosenttisen varma, että kiertää esteen. Kuitenkin teki sen hitaasti mutta varmasti 9,5 pisteen arvoisesti. Metalli koitui kohtaloksi reeneissä, koska alko tiputtaa sen kesken matkan. Joo tiedän syyn.. ihan itse aiheutettu. Kokeessa täydet pisteet liikkeestä (hidas se oli). Tunnari paholainen 0. Vähän harjoiteltu ja liikkeen omaisesti ei tehty kertaakaan. Meinaan niin, että liikkeenohjaaja vie kapulat. Tuimis meni hienosti kapuloilla kävi kaikki läpi ja alko nostelemaan kaikkia. Epävarmuutta sitä se oli.. seuraavaan kokeeseen voidaan harjotella liikettä ainakin kerran. Harjotuksissa on hakenut aina hienosti oman. Sitten viimeisessä liikkeessä eli kauko-ohjauksessa aloin jännittämään Päättämätön. Käskytin erilailla, kun harjotuksissa. Koira eteni hieman, mutta onnex vaihto kaikki asennot mallikkaasti. Kokonaisvaikutuksesta saatiin kymperö, koska koira tykkäs tekemisestä kuumuudesta huolimatta ja koiraa oli ilo katsella Nauru.

Tuima-Tyyne ala Hanhi the kärpäskoira oli loistava ohjaajasta huolimatta. Loistava koira! Pääsee nyt jatkamaan uraansa erikoisvoittajaluokassa.

1249904183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

VOI 1 tulos 9.8.09 sijotus 1/4.

 

1249904377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Palkinnoksi neito pääsi pesäpallo peliin mukaan, jossa pääasiassa maistui uni ja makkara. Lopuksi Tuima haki palloja katsomosta, joita katoo paljon. Pitkästä hainikosta on itse vaikea löytää niitä. Löysi ihan itse ilman mitään pyytämistäkään. Pallot oli menny hukkaan ties milloin. Ekasta pallosta sai niin suuret kehut, että jatko etsintää. Pelin aikana hukkaan mennyt pallo löyty myös heinikko-ojasta mitä ihminen tuskin olisi löytänyt ja Tuimiksella meni siihen vajaa puol minuuttia. Oja oli monta kymmentä metriä pitkä. Lopuksi löysi vielä kahvio nurkan heinikosta viimeisen pallon. Loistava nenä eli ei muutakun tunnaria opettelemaan Hymy.