Ajattelin aloittaa tämän viikon kertomisen pienellä pohdinnalla. Viitaten omaa elämän tilanteeseen vaikka tämä ei olekkaan oma terapia blogi. Kaikki menee vauhdilla alamäkeen ja ollaan jo mudasta seuraavassa kerroksessa. Tämän päivän ahdistuksen keskellä olen tajunnut, että miksi ei voi olla tyytyväinen siihen mitä juuri sillä hetkellä on... Tuimis, Turo ja Skidi ovat joutuneet kuuntelemaan tänään kaikki epämukavatkin asiat. Ne tarvitsee todennäköisesti terapia istunnon myös.. onnex naapuri lupas auttaa tässä asiassa. Itkun keskellä olemma kokeneet seuraavaa.
Skidin TVA bileet loppuivat lyhyeen maanantaina. Neiti nyyry haisi mädäntyneelle, joi vettä ihan sairaasti ja nuoli koko ajan takapäätä. Lisäx neiti yleensä nukkuu omissa oloissaan, mutta nyt hakeutuu lähelle eli pääasiassa nukkuu päällä. Soitettiin Penalle ja saatiin aika tiistai aamuun. Kurssitkin piti perua, koska en uskaltanut jättää Skidiä yksin. Tiistaina kukonlaulun aikaa Epis lähti tallille ja me mentiin perästä auttamaan. Marikin löysi taas itsestään lihaksia. Turvetta voi lapioida myös niin että nostaa selällään ilman käsiä. Usko pois on se mahdollista! Tallitöistä selvittyämme (marin selvittyä) lähdettiin ell, siellä otettiin verikoe ja arvot oli kuten pitää. Ultrattiin kohtu aivan puhas. Saatiin lääkekuuri ja mennään myöhemmin leikkuuttaa neiti. Agility treenitkin jäi välistä.
Tiistaina oli niin paljon kursseja että omat treenit jäi tekemättä. Turo ja Tuimis olivat mallikoirina pentukurssilla ja Skidi ja  Tuimis  hyvät tavat kurssilla. Turolla oli aavistuksen liikaa virtaa ei tullut yhtään temppua ilman haukkua, NOLO! Keskiviikkona tehtiin perusasentoja Tuimiksen kanssa ja vasemmalle käännäksiä seuraamisessa ja paikallaan. Malttiakin löydettiin aavistuksen syömällä namia satunnaisesti. Tuimiksen perusasento on aivan järkky tai kuinka neiti tekee sen. Kolmessa osassa yhä edelleen. Lelu tai nami ei auta, koska tuittua ei tartte auttaa asioissa, jotka jo luulee osaavansa. Hehe hehehehehehehe! Vasemmalle käännöksen paikallaan onnistuu, liikkeessä ei vielä.... Luoksetulo tehdään suoraan sivulle, koska tuo sivulletulo on niin kaamee. Opetan siis toisella käskyllä eteentulon ja suoraan sivulletulon tai onhan tuo eteenistuminen jo valmiina. HO HOIJAA!! TVA koirat vain lomailee. Torstaina oltiin Lohtajan treeneissä. Ohjaajan motivaatio oli unessa, kun kurssi alko. Kuitenkin jaksoin herätä kofeiinin vaikutuksesta. Otimme seuraamista ja käännöksiä, luoksetuloa suoraan sivulle ja eteen vuorotellen, kaukokäskujä istu/maahan/seiso ja toisinpäin olin itse seisaallaan aivan lähellä mutta ilman apuja vain käsimerkeillä, ruutuun mentiin monesti ja sitte tehtiin ainakin hyppyllä irtaantumista ja seisomista. Sitten meitä ohjasi Päivikki ja ohjaaja jälleen sai iskun syrämmeen, koska mun koiralla on hitaat maahanmenot ja seisomiset. Tai riittävät, mutta sehän ei todellakaan riitä meille. Loppu tunti hiottiinkin sitte näitä liikkeitä. UUSI KÄSKY JA ERI LIIKERATA MAAHANMENOON!! Seisomiseen heti käskystä lelu lentää taaksepäin jo tuli vauhtia. Epis kävi virittämässä jälleen koirani torstaina. Turokin on saanut olla kaupalla. Turkit saivat harjauksen, josta kaikki kolme kilpaili kuka pääseee seuraavax. Turkit takutta alko temppujen teko. Tällä kertaa Epis ja BC.t pääsivät tavotteeseen eli kaikki kolme köksi/tyttönä samaan aikaan, JIHUU!! Tuiman treenin jälkee lähdettiin vesisateessa kävelemään tunniks fläkkändekkereiden kera.
1996969.jpg
TIP TAP varmaan onnistuu ens viikolla ;o)

Loppuviikko ollaan lenkkeilty vain ei mitään muuta vain vähän maahanmenoa Tuitulle. Onnex näin sunnuntaina pääsee metsään monex tunniks terapoimaan koiria ja omistajaa!! Kaikille hyvää tulevaa viikkoa...