Taloudessamme asuu nykyään riisi eli ikäkriisi ja sen aiheuttamat muut lisäriisit. Harjoittelu motivaatio katosi T-t-t-t:n treeni tauon takia ja volvon hajoamisen takia. . Mikä on tällä hetkellä "kunnossa", mutta Tyyppi eli uuden kutsumanimen saanut hanhi ei...

Emme päässeet edes lampaille :(

Hanhi Hani...


Tyyppi kävi viimeviikon tiistaina pitämässä mun kanssa kurssit ja sen jälkee hallissa ei olla käyty. Oli yksi remmissä koko ajan ja makoili rauhassa. Muuten ollaan vietetty lukuunottamatta viimeviikonloppu normaalia kotielämää. Aktivointia olleen tehty mm. Nina Ottesonin DOG BOXILLA. Tyyppi oppi palikan laiton laatikkoon yhtä nopeeta, kuin Turo. Oliskohan toistoja tehty noin 30... Vaikeusastettakin ollaan lisätty.

Pihalla ollaan tehty, jotain harjotuksia. Hilman ja Heidin läsnäollessa otti häiriötä, kun tottisteltiin R-kioskin parkkiksella. Kaupunki eli Kannus kävelyllä kiipeiltiin portaita, eikä jännittänyt yhtään. Lopuksi Mari laittoi Tyypin kiipee rappusia yksin ohjaamalla kaukaa (yöhelmi/taavetti & tiina ylä ja alatasannetta). Aluksi meinas tulla hätä, mut tsemppasin kovasti ja saatiin homma onnistuu.

Perjantaina lähdettiin huvilaan, josta löyty avoportaat yläkertaan. Tyyppi meni ne ensin varovasti ja loppuaikana ei varmaan muistanut jännitää ollenkaan. Huvilla käytiin lenkillä yms. ja väkeä kävi. Vain yksi autolla ajaen tullut sai Tyypin sekasi. Huusi vaan karvat pystyssä. Tätä ei ole ennen tapahtunut tai joo puolivuotta sitten kerran. Myös takan sytyttäminen oli neitosen mielestä liikaa... meni huvilan keittiöverhon taakse ja kurkki sytytystä sieltä... just! Tuli lopulta tutkimaan, mikä juttu takka oikeen oli :D Sunnuntaina lähdettiin kotia ja samalla matkalla mentiin katsomaan Tyypin siskopuolta hallille. Hallissa oli paljon väkeä ja saatiin käyttää tilaisuus hyväksi. Alku oli jännittävä, mutta sitten taas alko pomppimaan immeisiä päin. Otin hieman seuraamista (hilleriltä tarttunu) kontakti tippuili ja edisti, ei tehnyt käännöksiä jne. Luoksetulossa ennakoi pysähdyksen, hui se osaa siis sen :o) Toisella valu... sitte mentiinkin tekee a-estettä. Hyvin kiipee..

Tyyppi kuten myös muut oli tosi väsyneitä kotiin päästyämme. Illalla sain kutsun Hillerin luokse ja lähdettiin sinne Tyypi the Hanhen kera. Fläkkändekkerit oli laitettu portin taakse, kun tuimis saapu ja kaverihan sitten ALISTU portin eteen...

Missä se juoksu viipyy????

Skidi on ilmoitettu Ylivieskan agilityjatko 2 kurssille. Pitää käydä välillä ihmisten ilmoilla, jotta itsekkin olisimme reippahia harjottelemaan. Kurssi alko tänää, johon emme päässeet vanhenemiseni johdosta.... Tänks kaiffarit!

Neiti näppärä on opiskellut DOG Boxia kanssa hieman erilaisin tuloksin. Neitokaisen mielestä on typerää laittaa palikkaa reikään, kun sen namin saa sieltä muutenki tassua ja kieltä käyttäen.. ellei jopa vaan laittamalla biskuinen kuono reijästä (tai yritys on kova) ;D Laatikon tuijottaminenkin on S.n mielestä pointti, josta ei kannata luopua. Skidi ei milloinkaan ole ollut kova tarjoomaan asioita... muistan kosketusalustan opettamisen naksulla, kun neiti jäi välillä vaan seisomaan ja tuijottamaan minuuteiksi. Onnex meillä on aikaa! 200 toistoo takana toisen 200 jälkeen S osaa sen... Onnistumisen riemu on aina sitäkin suurempi, kun Skidi on ihan HYBER  ;D

Muuten Näppärä on tottistellut ja lenkkeillyt. Huvilalla toimi seuraneitinä ja rapsutusten kerjääjänä.

Turon putkiaivo oli taas pettämätön DOG BOXIN suhteen. Nakki teki tehtävänsä ja 30 toiston jälkeen laitto palikan kaukaakin itsenäisesti laatikkoon :D Haastetta ei siis löytyny, mutta BiiBpappa tykkää palikan laitosta niin ettei välttämättä tarvi olla namia ollenkaa.

BiiBpappa(ri), VinkuIivari jne... On saapunut luoksemme, mikä on ärsyttävintä mitä tiedän. Naapuriston läheisyydessä on juoksuinen narttu, IHAN SALETISTI!

Viimeviikonloppu ei mennyt Turolla ihan putkeen niin kuin ei omistajallakaan. Olimme katsastamassa yöelämän ihmeitä muiden kaiffareiden kanssa, kun koirat vietti nukkuen laatuaikaa miespuolisen henkilön kanssa huvilalla. Varas/hiippari oli mennyt laatu huvilaamme. Turo oli ollut vastassa huutaen. Hullu Hiippari oli hyssytellyt koiria ja ilmeisen hyvin painostanut, koska Turo oli hampaansa upottanut hullu hiipparin käteen. Onneks siellä oli ihminen ja pelasti tilanteen, ettei käynyt pahempaa. Ties mitä nykyajan hiippareilla on mielessä tai kantaako esim. teräesineitä mukanaan. En halua edes ajatella mitä siellä olis voinut tapahtua. Nyt tuli sitten sekin selväx, ettei kenenkään kannata murtautuu meille Turon kotona ollessa. Tytöt oli ollut mukana herättämässä, haukulla. Skidin, joka yksin (ilman turon tukee) vahtiessaan juoksee "äitin" taakse piiloo... Tuimishan osaa vahtia...

Seuraneiti Skidi...

Bortsari Tyyppi the Hanhi

Bodygard BiiBpappa tuo ainakin turvallisuuden tunteen...

Tällä viikolla reenit alkaa taas pyörii, sen lupaan. Muuten en kehtaa enää päivittää blogia... IKINÄ!!