1949198.jpg
Koko perhe poseeraa...

Turo on tehnyt niin tyhmän tempun että "suhteemme" oli vähällä loppua. Ohjaajan kestoraivon ansiosta Epis on käynyt herrasen kanssa jäljellä ja ottanut hakua "itsel
lään" sekä temppujakaan ei ole unohdettu. Alkaa tuo tip tap tip tap olee valmis... Kisoihinkaan en sitten ilmoittanut sitä, koska en uskalla ottaa riskiä. Sohvaperuna Turo .
1949212.jpg
Tip tap tip tap ala Turo

Tuima-Tyyne on käynyt treenailemassa aina, joka välissä kun ollaan jaksettu tehdä muutakin kuin lähettää Skidiä ruutuun. Tuimis kävi piiiitkääään tauon jälkeen jäljellä, missä oli vain kuivia nappuloita. Jälki kesti ja kesti, eikä ollut ollenkaan niin mielenkiintoinen. Siellä pitäis taas alkaa käymään. Epiksen kansssa Tuimis teki temppuja, köksii jo kivasti, joka välissä ilman käsiapua. Luoksetulon eteenistumisessakin on kiva köksiä. Lisäksi neiti viettää päivisin suurimman osan ajasta kummitätskynsä sylissä tiskiä vasten. Mikä lellikki???
Lauantaina järjestin Match Shown parin ihmisen apuvoimalla ja tekemistä riitti. Niinan ansiosta TuiTyy pääsi pyörähtämään kehässä. Kiva nähdä kuinka reipas se sittenkin on ilman minua, enkö olekkaan korvaamaton ;o)...
Skidi treenasi tokoa maanantaina Jykän ja Elinan kanssa (ei osannut mitään esim. seisoa), tiistaina Kiran ja Heidin kanssa (nyyryää), keskiviikkona ja torstaina (olimmekohan kahden en muista, ohjaaja hakkaa päätä seinää)... Loppu viikko menikin töitä tehdessä.
Jos kuunapäivänä tuo narttu saa ykkösen vielä evllästä niin juhlan paikka. Kaikkihan riippuu nyt siitä kauanko jaksan itse tätä pelleilyä. Lisäksi kaikki uudet jutut saa neidin pään aivan sekaisin, kuten tämä täyskäännös vasemmalle sitä ei voi tehdä kuin pylly maassa... Merkki on ollut aina vähän tylsä vaikka siellä olisi hanhenmaksapallerot niin ei voi kiinnostaa.. ruutuun ei voi mennä siinä on jokin kirous... tunnarissa on aina pakko ottaa eka suuhun tai ainakin hipasta sitä... idioottia ei voi osata silloin kuin on merkit, ilman merkkejä menee täydellisesti (oma moka kun en oo treenannut merkeillä vaikka Skidi tarvii vahvat kaavat pystyäkseen toimimaan).. Huh huh!!  Olen mainaan tehnyt nyt kaikkia uusia juttuja positiivisessa mielessä mutta ei voi kiinnostaa. Hermohan tässä menee!! Koira on kiva kunhan sen ei tarvi tehdä toko liikkeitä!!

Koirat on kivoja! Ohjaajalla kaiken lisäksi taitaa loppua puhti eli loppuun palaaminen on tullut!!! Ompas ihme kun kaikki menee niin loistavasti. Kiitos kaikille siihen vaikuttaneille!! Ai niin tämä olikin T, T-T & S:n treeni blogi, eikä ohjaajan terapia blogi. Pitäneen tehdä sellainen kun tätä aikaa ja puhtia on riittämiin.
1949203.jpg
Tytöt osaa Turo luovutti..

Blogin päivitys on siis viivästynyt ja nyt ollaan jo tiistaissa menossa. Eilen pitkän tauon jälkeen treenattiin TuiTyynen kanssa vähän kaikkee ja viidentoista ämpärin kanssa eli merkkien ja niitähän piti tutkiskella. Aloitettiin merkin opettaminen ja sehän onnistu heti ekalla. Ohjaajalla jälleen kokeillaan vimma päällä. Merkiltä ruutuun lähtö ei aivan vielä onnistunut, koska merkkejä oli niin paljoooon. Tuimis teki eka treeniä niin että Skidi katso mut sehän ei meidän vanhaa neitiä paljoonkaa hetkauttanut. Skidi teki täyskäännöksiä pylly maassa, seuraa edistäen, idiootissa ei osaa istua, luoksetulossa ennakkoi palkalle lähtöjä, ruutuun ei voi mennä, ohjatussa kaaret jossain hukassa, tunnarissa pakko koskea ekaa vastaan tulevaa, kaukokäskyt meni hienosti eli mikään ei oo muuttunut. Kisat lauantaina ja treeni motivaatio pilvissä. Jatkamme tässä vielä paripäivää ja sitten katsotaan, mitä tehdään. Turo teki eilen muutaman liikkeen Rautiossa etuajassa, ennen kurssia. Vähän oli liikaa virtaa. No nyt on ihan mukava ottaa sen kanssa jotain ja nauttia siitä kun joku koira haluuaa tehdä töitä, vaikka onkin pappa.
TuiTyy oli mallikoirana, joka loisti kaikissa esimerkki harjoituksissa. Väliajat odotti Epiksen kanssa ja välillä kävi taas tekemässä töitä. Keskittyi vaihteeksi jälleen ihailtavasti. Siinähän se loppupäivä menikin pyörtyessä...
1949222.jpg
Koirat läjässä