EVL 1 313p. 1/7
1963499.jpg
Viikko meni pääasiassa Skidiä treenatessa. Viime viikolla tapahtui vahinko, taas! Jalat petti parinapäivänä ja Epis käski mun alkaa syömään, kiitti vinkistä ;o). Ihan tuurilla kävin ostamassa viereisestä yrityksestä maksalaatikon ja raejuustoa. Avattuani maksalaatikon kannen neiti nyyry ala Skidi sai hepulin. JAH, heti tämän huomattuani aloimme treenaamaan jopas jotain "kaikki" alko menemään niin kuin pitää. Puhtaasti motivaatio ongelmamme helpottui ja skidi osasi paljon asioita. Keskiviikkona tein koeomaisen treenin, jossa Heidi liikkurina, Kiitos! Se meni hyvin hallitusti ja matalalla tekemisen halulla, koska en palkannut ollenkaa välissä. Ruutuun menemisestä annoin palan lihapullaa. Torstaina neiti treenas taas palkkatreenin (maksalaatikkoa) ja vauhtia oli nähtävissä. Perjantaina tulimme hallille treenaamaan illalla. Tehtiin biletys treeni ja yritin tehdä merkkihullun koirasta aika hyvin onnistuinkin. Tuloksena ohjaajalla musta peukalo ja puhelimen näytön hajoaminen sekä ääretön vtytys ohjaajalle kivusta... Lauantai alkoi hyvin nukuin pommiin :) Ellei Epis olisi lähtenyt mukaan ja herättänyt minua niin kisa olis menny ohi. Kaasu pohjassa Kokkolaan ja aikaahan oli vaikka kuinka vielä jäljellä. Skidillä oli tosi paljon virtaa ;o) Ärimisen ja murinan kanssa kehän reunalle (roikkuu hihnassa) ja kehään. Istuminen 10, Paikallamakuu 8 (jälleen tuplakäsky maahanmenoon), Seuraaminen 9 (edistää, kuubaa jne..), Idiootti 10 (hyvä skidi istui), Luoksetulo 10 (tuli täysiä ja pysähty ihan kivasti), Ruutu 10 (kilju merkille lähtiessä ennen ja jälkeen valmis muuten ok), Ohjattu 10 (kaveri meinas ambasta suoraan oikealle kapulalle, mutta tajusin huutaa seis ja sehän riitti), Hyppy 10, Tunnari 10 (se oli hieno, ei ylimäärästä nostoo), Kauko-ohjaus 10.... eli 313 pistettä. Tuomari sano että ohjaajalle haasteellinen paketti kun oli niin kauhian energisellä päällä. Haukku ja vinku liikkeiden välissä, mutta oli iskussa! Palkaksi koko paketti maksalaatikkoa ja sitten katsotaan seuraavaa koetta. Juhlittuakin tuli!!
HeidiHilleri ja Kira loistivat omalla suorituksellaan, jota valitettavasti emme ehtineet jäädä katsomaan. Piti siirtää agility esteet ja hankkia uusi luuri. ONNEA ONNEA teille!!
1963646.jpg
Lellikki Skidi

TuiTyy aloitti torstai-iltana treenaamisen Lohtajan Pahoissa. Tehtiin paikallaolo 3min ja seuraamista. Abi osaa!! Jätin kannen paikallaoloon neidin eteen, mutta ei välittänyt siitä mitään. Voisin kai poistattaa sen kun pyllykin pysyy nykyään suorassa. Lisäx tehtiin, jotain omaa seisomista, maahanmenoo ja luoksetuloo.. Taas kun hallissa oli enemmän porukkaa niin treeni onnistu hyvin. Turo treenailee kanssa, missä muutkin. Toko paluuta ollaan tehty kun sinne PK-puolelle en uskalla lähtee.
1963511.jpg
Lellikki TuiTyy ja Epis sekä uus tukka

Skidi pääsee huomenna aloittamaan Ylivieskassa agility treenit ja menee tiistaina mölliagilityyn. TuiTyy pääsee mätsäriin ja Turo varmaan tekee toko liikkeitä. Torstaina taas TuiTyyllä treenit. Ompas mukava kun pääsee treenamaan omia koiria muiden ohjauksella.