Tuima-Tyyne starttasi agility uransa möllillä tänään. Rata oli kiva, mutta suoritus aivan hirvee. Koska Hanhi ei ole ottanut rataa vaan muutamaa estettä kerralla. Muuten meni hyvin, mutta pari kaarta tuli taas... Ensitöiksi pitää opettaa neiti irtoomaan ja lukitsemaan esteitä, sitten vasta otetaan tuota hallittavuutta. Haukahti pari kertaa kehän reunalla, kun muut meni eli saa näemmä Hanhenkin kuumumaan Hymy. Radalla oli hyppyjä, putkia, puomi, pituus ja pussi. Kaikki esteet meni hyvin, jopa puomi (jossa aivan aavistus epävarmuutta mukana). Hylky tuli, mutta olen todella iloinen koska sen ei pitäs osata noinkaan hyvin tällä reeni määrällä. Jatkamme siis agility harjoituksia.

Skidi aloitti juoksun (siksi ei kisannut tänään), joten ei ole tehnyt muuta kuin lenkkeillyt. Ennen juoksua parit hassut reenit alla. Kauheeta, kun olenkin alkanut laiskottelee ja kisat pitäs olla ihan justiinsa.....

Turo pappa alkoi opettelemaan uudelleen seuraamista. Kiitos Heidille naksuttelusta. Lisäksi kaukokäskyt ovat olleet työn alla. Nousee seisomaan vasta tupla käskyn jälkee... Tunnaria harjotellaan, sitten ennen SM-kisoja... Cool

Tuimiksen voittajaluokan liikkeet kehittyy ihan niin kovaa tahtia, kun jaksan harjoitella. Olen päättänyt harjoitella sen kanssa vain ulkona. Sisätreenissä on ihan hirveet taas vaihteex. Ulkona tosi reipas ja tekee kaiken täysiä. Halli kammo pakko olla tai sitten se on minulla....Viaton

Liikkeestä istumisesta yritin opettaa kaksiosaista, myös T-T.lle onnex Heidi jakso katsoo harjotukset ennen, kuin ehdein pilata senkin liikkeen. Ruutuun meno on valmis ollut kauan nyt tehty parikertaa ruudusta seuraaminen (taas oli kaaria), mutta tajus nopsaan mitä haluan. Hyppynouto, tunnari, luoksetulon maahanmeno, näitä ollaan tehty. Mikään ei ole kunnossa, mutta onnex meillä on pallljjjjoooonnnn aikaa.

Seuraavaksi Tuimis menee BH-kokeeseen. Olen jo katsastanut sopivia kokeita. Kuukaudessa valmis? Kyllä.... Suvi lupas Silmänisku Jos huomenna alotetaan ne harjotukset!

Viki kävi meillä asustamassa viimeviikolla. Vien neitosen näyttelyihin, mutta vaatimuksenani oli että saamme harjoitella paljon ennen sitä.... Vikillä oli juoksu ja Skidillä alko heti V.n lähdettyä pois, mutta Tuima ei aloita... Kaikki muuten OK paitsi vieraat ihmiset varsinkin miehet ja hampaiden katsominen. Seisominen, koskettelu, jalkojen liikuttelu, seisominen, ravi ja ryhmässä juokseminen onnistuu.

Viki (Olipa kerran elämä -> Peikko)

Koirilla oli viikonloppuna erilaisia aktiviteettejä, joita kummityttöni Venla järjesti. Käytiin lenkillä, paistamassa makkaraa nuotiolla, leikkipuistossa ja harjoteltiin temppuja sekä DOGbox oli kovassa käytössä.

Skidi "hoblaa"

Turo heti ekasta käskystä sivulle ja kontakti. Kyllä Pappa tietää, mistä nakin saa..

Skidi ei musitanut, mitä sivu tarkotti.

Tuimiskin ensi epäröinnin jälkeen sivulle ja sitten Venla otti vähän seuraamista...

Tuimis "KÖKS"

Skidi oli tehtävä apulaisena ja keräsi pisteitä omalla rauhallisella käytöksellään.

Mitä muut ei osaa!! by VENLA 5V Hymy

Pentuasiat ei luonnistunut, kuten piti eli ei uutta perheenjäsentä tulossa Otsan rypistys