Maanantai aloitettiin agilityn ja TOKOn merkeissä. Skidi kävi hyppimässä paria hyppyä ja sen jälkeen kolme. Rimat pysy hyvin ylhäällä, jos verrataan aiempaan. Koska olemme hyviä teimme hyppyjä niin kauan että onnstuimme puhtaasti ;o). Opein tämän EW-tapaamisessa! Lopux otin TOKOsta ohjatun, olikohan siinä sitten kaikki... tämä liike aloitettiin jälleen kerran "alusta".
Tuima-Tyyne kävi myös ottamassa agility ohjaus treeniä hypyillä, missä rimat maassa sekä irtaantumisharjoitusta. Hyvin irtoo :o))))... Kepit menee satunnaisesti ohjauksen avulla ihan, jees mutta hermostuu jankkaamisesta. Pitää rakentaa kepit takapihalle.
Turo kävi tekemässä ohjatun-noudon, mikä oli hyvin vauhdikas. Otettiin molemmat suunnat ja TURO osaa vielä.

Tiistaina tehtiin TOKO treenit koko poppoolle. Skidi treenas, perusasentoja (ilman vartaloapua), ruutua, luoksetuloa, seuraamista ja ohjattua. Taidettiin me ottaa yx kertaa idiootti liikkeetki.. Neidillä hyvä vire ja nappisuorituksia osaksi.
Tuimis lellikki teki liikkeestä seisomista, ruutua (johon karkaa aina...), otettiin me vähän seuraamistaki ja lopux opeteltiin kiertämään tolppa. Näytin kerran ja sitten neiti tarjos sitä ihan ite. Pentuna talviaikaa taidettiin sitä jo tehdä muutamia kertoja mutta nyt aloitettiin taas... Irtoo pitkältäkin matkalta hyvin kiertämään.
Turo pappa kävi ottamassa seuraamista, eteenmenoa, liikkeestä seisomista ja maahanmenoa sekä luoksetuloa. Noutokin tais tulla tehtyä. Ei mitään mainittavaa. Lopux ruutuun meno, mikä olikin kivaa!!

Keskiviikkona kävimme agility treeneissä. Tällä kertaa Tuimis aloitti. Kauheen vaikeeta rata pätkää ja ohjaaja meni taas "mummukävelyä" eli selkä köyryssä. Neiti kuumeni kivasti, mutta irtoo hyvin esteille ja lisäksi vielä kuuntelee ohjaajan neuvoja. Ens kerralla helpotetaan ja otetaan ihan perus juttuja, joita olis varmaan hyvä opettaa näin alkuun.
Skidi kävi tekemässä samaa pätkää ja rimat pysy alussa ylhäällä, mutta sitten alko tapahtumaan.. Treeni kaverit huomasivat seuraavaa.. Jos pidän kauheeta mekkalaa ja ohjaan tembolla Skidiä niin neiti keskittyy hyppyihin ja ei tuijota minua. Kun olen maltilisella päällä ja vedän välissä henkeä niin silloin tuijjotus jälleen alkaa... Treenistä saatiin sen verran irti, että tassuun tuli pieni haava ja piti lopettaa kesken....
Turo tuli lopux keräämään esteitä, mutta ei tyytynyt ollenkaa saamaansa kohtaloon vaan kysy koko ajan minne mennään eli toki Turokin sai mennä muutamaa estettä kerralla. Herra jätti tällä kertaa kepitkin rauhaan ja keskittyi vain ohjaukseeni. Agility pitikin olla Turon eläke laji..

Torstaina vietimme Epiksen syntymäpäivää ja kaikkien yllätyksien järjestämisessä meni meidän nelikon päivä ihanasti ;o)

Perjantaina tehtiin TOKOa koko poppoolle. Skidi otti, perusasentoja, ruutua, idioottia, seuraamista, luoksetuloa ja ohjattua. Palkkana siellä täällä kuppeja, missä oli todella pahalta haisevaa säilyke ruokaa. Skidin nami! Otettiin lisäksi sitä hallittavuutta liikkeiden väliin.
Tuimis kävi vain sooloilemassa ja tarjos koko ajan tolpan kiertoa, kiva ;o).. Tuiman palkka oli myös kupissa ja se tuotti pieniä vaikeuksia. Tää olikin ensmäinen kerta kun kokeiltiin tälläistä.
Turo otti ruutua ja ohjattua sekä eteenmenoa. Samalla palkkaus menetelmällä, josta herra ei oikeen dikannut.

Lauantaina lomailimme vain, mutta lenkillä käytiin Urhon & Selman kanssa. Hihnakävelyllä Kansas Cityn keskustassa...kivaa ja rentouttavaa...!

Sunnuntaina lähdettiin sitten kisaamaan, missä vietettiinkin ihan koko päivä. Kisa meni päin P......Ä!
Pitkän odotuksen jälkeen kun pääsimme kehään Skidi teki 10 istumisen mutta paikallaolossa ei osannu mennä maahan vaikka meillä olikin kontakti tämän lisäx annoin vielä toisen ylösnousu käskyn...agrh! 8. Sitten koira autoon ja Tyyne kentän reunalle. Tällä käverilla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja. Hyppii kaikkia vasten, puree remmiä, hyökkii toisten koirien päälle ja silleeeee... Joo-o treenaamme rauhoittumista ja arkielämän juttuja seuraavat kuukaudet. Neiti pääsi juoksemaan Fläkkändekker Hilman & Labrootteri Valon kanssa.. Sitten Skidi kehään. Seuraaminen 8 (väljiä täyskäännöksiä ja perusasennon korjaus ja ja ja...), IDIOOTTI 5 ( seuraamiset kuulemma hyviä, seisominen hyvä ja maahanmeno mutta istumisessa jäi seisomaan...), Luoksetulo 10, Ruutu 0 (merkille lähtö ja neiti ennakoi pysähtymisen enne 2m sädettä.. hmm.. mietein kauan mitä teen sanoin uudelleen merkki neiti hämmenty et hä ja varmaan sanoin vielä kolmannenki kerran sitten oli siellä missä pitiki... katso vielä lähtiessään ruutua mutta kuinkas ollakkaan ampas täysiä taas luoksetulomerkeille ja tätä ollaan harjoteltu mutta treeneissä ei mee sinne.. Kiva!), Ohjattu 10 (saimme käskyn hakea oikean siis vaikeamman, en edes muista kuinka meni sinne mutta toi oikean), Metalli 9,5 ( tuomari olisi halunnut nähdä enemmän vauhtia), Tunnari 0 (toi oman mutta koski ensin väärään), Kauko-ohjaus 9 (yx lisä käsky, ei kuulemma liikkunut milliäkään). Ei saatu keltasta korttia tällä kertaa ja neiti oli koko ajan sivulla ja en antanut vartaloapuja tai ottanut kapuloita liian nopeaa koiralta pois. Olenkohan oppinut, jotain! Tuomari ehdotti Skidille täyskäännökset vasemman kautta tätä oon itsekin miettinyt mutta siinä menee taas yx vuosi kun muuttaa Skidin juttuja... Kolmostulos, Jah!

Kahdenviikon päästä koe, johon lähdetään tunnarin ja ruudun tehokuurin jälkeen. Katsotaan mitä se tuo tullessaan, varmaan kolmos tuloksen!