Porsaat 2010

Turo on viettänyt laatu aikaa pääasiassa kotona ja käynyt satunnaisesti reenailemassa. Teräs pappa ei ole enää oikeen iskussa muuten, kun vapaa muotoseen harjotteluun. Vuoden 2010 tavote tuli tehtyä eli Turo kävelee vaunujen vieressä vetämättä, autoja yms. liikkuvia asioita paimentamatta... Ilman vaunuja yhtä hullu, kun ennenki. Turbo Turo on siis siirtynyt eläkkeelle. Treenataan aina, kun haluan nostattaa omaa motivaatiotani.

Skidin laatuaika on mennyt, myös talteen. Tokotukset alko loistavasti ja kokoneinen yksi toko kisa käytiin, EVL 1-tulos kuitenkin tuli kolmen treenin jälkeen. Muut karkelot jäi suorittamatta syystä ja toisesta. Paimennus töitä tuli tehtyä, jonkun verra. Muuten vapaa-aikaa vietetty metsässä hengaillen. Skidi on yhä mailman paras kartturi .

Tuima-Tyyne on ollut oma itsensä. Parit TOKO kokeet käyty ja ohjaajan motivaatio on loppu. Hakua reenattu sillon tällö.... Neito pääsi paimentamaan lampaita ja sehän vaikutti olevan T-T.n heiniä.

Remu ja Tuima on pestikset, muut koirat välttelee yhteen törmäystä. Turon kyllä hakee ja tuo palloa niin kauan, kun Remu jaksaa heittää. Skidin ja Remun suhde on lämpimillään syöttötuolilla... Onnex imuri on omasta takaa!

Skidin koe kuvia

Kuvat Niina Sillanpää

Voitko kuvitella tunnari 0...

Remu on "päässyt" treenaamaan ahkerasti paimennusta (kesällä äidin sylistä), TOKOa ja hakua. Hansulle ISOIN kiitos paimennus mahdollisuudesta. Kiitos Heidille ja Elinalle Toko reeni seurasta sekä lapsen hoidosta. Hakuporukalle kans ISO KIITOS, että ollaan saatu olla mukana ja edelleen lapsenhoidosta .

Remu on päässyt mukaan, myös muutamaan kokeeseen. Tässä poseerausta reeni, lenkki ja kisa kaiffareiden kanssa.

 

2011 suunnitelmia

T-T.n ja mun kisat on nyt kisattu ainaki toistaiseksi. Mieletöntä häiriö treeniä ihan alkuun ja sitte katotaa, kuinka meidän käy. Siirrymme metsään siihen asti ja katsotaan palataanko kentälle. Ellei muuta niin paimennuksen osalta meillä on hirmu isot haaveet.

Ilmotan Skidi neidon agility kurssille. Täytyy varmaan itse valmistautua henkisesti menemään mukaan . Katotaa tuoko se sitten mitään tulosta.

Remu kävelee jo ajottain pitkiäkin matkoja eli ensi kesänä opetellaan liikkurointia, jäljen tekoa, maalimiehenä oloa, esineruudun tallomista... Vitsi Vitsi