Olipa kerran pieni pehmolelu Orava nimeltään O---u. Se muutti meille Koirakeskuksen myymälästä Tuima-Tyyne Apinan treeni motivaatio ongelman vuoksi. Edes O-Orava ei pelastanut Tuimiksen treenejä. Onneksi fläkkändekker Hillu ymmärsi riistan perään... sen pituinen se!!
Joskus on vaan tekemisen puutetta!
Olemme treenanneet hyvin hyvin vähän ja huonosti! Parantakaamme siis tapamme. Sitten viikon treeniin.
Maanantaina olimme treeneemassa fläkkändekkereiden hyvässä seurassa sekä Hillerin.
Skidillä oli syysloma agility treeneistä. S kävi kiertelemässä tolppia eli sitä voisi verrata agility ohjaus treeniin kaiketi. Turo kävi jälleen treenaamassa seuraamista uusin kuvioin ja teki kaikkensa saadakseen O-Oravan vinkupallon. Muuten meirän T:llä ei ollut mitään oleellista harjoituksissaan. Mutta meirän Tyyne ala Tuima tuottaa harmautta ja ryppyjä (ikähän niitä ei tuo tullessaan) ohjaajalleen jälleen. Tuimis on lopettanut syömisen treeneissä tai se on pakko syöttöä. Näyttää aivan siltä kun laattalentäisi oli kyseessä lihapulla, keksi, nappula tai HK blöö... Lelu on kiva kun lentää tykkää pomppia sen perässä. Vetoleikki olis kivaa kun vaan löytys kiva lelu hukkaan menneen lelun tilalle. Ajattelin ensiviikon kokeilla sukkaa, koska neti kotona levittää vain sukat pyykkikorosta ja pyykkitelineestä. Mielessä oli myös kengät mutta ne taitaa olla liian isot taskussa ellei Epis lainaa "35" töppösiään meille. Tuimis otti kaikki alo luokan liikkeet lukuun ottamatta luoksepäästävyyttä ja paikallaoloa sen jälkeen liikkurimme Hilleri totesi et 200p joltain tuomarilta. Lopuksi yritin tuskissani treenata nopeita maahanmenoja ja seisomisia, mutta turhaan. Kummitäti Hilleri treenasi myös mutta tuskin nopeutta saatiin tai se ainakin poistui samoin tein neitosen kovalevyltä ;o). Harjoittelin myös Hilman kanssa seuraamista ja Kiran kanssa luoksetuloa.  On ne niin loistavia.
Tiistaina olimme treenaamassa Epiksen hyvässä seurassa.
Epis treenasi Skidiä ja neti nyyry teki paluun jälleen. Teemme ilmeisesti niin erilaisia eleitä sun muuta että neiti meni aivan sekaisin. Siis alusta kaikki opetus ei paha.
Turo kävi myös hallissa heilumassa jälleen ilman mitään tavoitteellista. Tuimis teki nopeita maahanmenoja onnistumatta.
Keskiviikkona saimme tarpeeksemme ja lähdimme kohti etelää. Skidi jäi Epiksen hellään hoitoon ja joutui ankarasti painaa duunia hevostallilla sekä treenaamaan. Seuraavanlaisesti (Epis):
Keskiviikko
Oltiin teidän yksiössä harjoittelemassa perusasentoa peilin edessä, ja muistin itsekkin olla tuijottamatta koiraa piip!! Lisäksi harjoiteltiin pihalla maahanmenoa ja palkan sai kädestä, välistä oli nopea välillä rupes kuupoamaan jotain omiaan..samaa tehtiin map käskyllä siten että palkka oli takana, ekaksi onnistui vallan hyvin monta kertaa ja kun aattelin et yks vielä niin sit meni piip piip (tauko)... Pari toistoa ja sitten kun tuli nopea ja hyvä LOPETIN ennenkuin hermoni olisivat pettäneet.
Torstai
Treenasimme aamupakkasessa(+1) ;) läpijuoksuja ilman pysähdyksiä. Pallo oli jalkojen välissä maassa ja ekaksi tuli tyyliin "ei mulla ole mihinkään ikinä kiire, kunhan juoksentelen" mut kun hoksas et sillä on pallo tuolla niin johan tuli lyyliin vauhtia:D Hyvin onnistui, tehtiin kolme toistoa ja jätettiin siihen. Sitten siirryttiin puun luokse ja otettiin kierrä-juttuja. Palkkasin aina skidin yli heittämällä pallon pari kertaa, sitten tein kaks valeheittoa ja neiti pysähtyi. Olin tyytyväinen ja lopetin siihen. Lopuksi otettiin perusasentoa kun neiti oli saatu hekumaaliseen tilaan ettei pystynyt tekemään mitään muuta kuin vinkumaan ja olivat nättejä.
Sillä aikaa kun kaksikko reippaili niin me vaihdoimme kaupunkia, mässäilimme lisää liikakiloja ja kävimme matkalla ystäväni luona T-T.n kanssa katsomassa lapsia sekä tutustuttiin uuteen "sukulaiseen". Saanen esitellä, tässä Leevi!
2014596.jpg
Huonoja kuvia, koska valoa ei suotu.
Tuimis otti heti asiakseen tutustua paremmin kaveriin. Välistä kun leikki meni rajuksi T-T otti Leevin kainaloon hetkeksi ja apinoi omilla ilmeillään. Turo kävi haistelemassa uuden tulokkaan ja lähti leikkimään lasten leluilla. Toivottavasti tällä kertaa ei palloja hajonnut. Leikkiä siis riitti.
2014610.jpg
Paha Leevi antaa hammasta ;o)
2014620.jpg
Toisen valtti vauhti toisella hampaat... Mitenhän se meni?
2014622.jpg
Turo, kummipoika Santeri, Leevi, Tuimis ja Niko
Kävimme mökkeilemässä, myös ja Turo laiturin nähtyään oli vedessä HETI. Loka-marraskuu onkin se paras uima keli. Tuimis kävi kastelemassa kainolot onneks sain pysähtymään sen ennen. Leevi juoksi ihmeissään perässä, mikä niille nyt tuli. Treenasimme samalla mökkireissulla nopeita maahanmenoja T-T.n kanssa naksulla ja tietty T.lle koksa on niin hirmu hidas ;o)
Perjantaina
Lorvimme ja matkustettiin...
Lauantaina
Olimme töissä. Tuima-Tyynelle tuli kisa ikä täyteen, mutta milloin kisaamme? Valmisko no ei... joo treenaan treenaan.
Kävimme katsomassa ratsastuskisoja Skidin&Tuimiksen kanssa, joissa kisasi Epis sijoittuen toisella hepalla kolmanneksi. Olitte kyllä parhaita, Onneksi olkoon!!
Sunnuntaina jälleen hyvä seuraiset fläkkändekkerit reenasivat kanssamme ja Hilleri.
Töitä aluksi. Sitten Turo starttas treenit seuraamisella, yllätys!! Lisäx kaukokäskyjä olemma yrittäneet nopeuttaa naksun ja lelun avulla. Liikkeestä istuminen on tullut nopeammaksi, jes. Luoksetulo on, voi löysyys. Merkki ja ruutu toimii ainakin näin treeneissä. Lupasin kisata Turon kanssa, jossain eli "syömme/puremme" TOKO tuomareita. Skidi jatkoi kahdella hypyllä agility treenejä. Yksi riman pudotus ja ohjaaja karjasi P-----E, jonka jälkeen kaikki rimat pysy ja hypyt olivat ilmavia. Huomenna jatkamme agility treeneissä, jos pääsemme sinne asti. Tuimis otti maahanmenoja osa ihan jes, mut ei ei kelpaa mulle. Otettiin varmaan myös seisominen ja seuraamista. Eihän siitä mitään tullut, joten otettiin sen jälkeen merkkiä, ruutua, ohjattua O-oravalla ja kaukokäskyjä. Hmm.. ei hyvä fiilis. Tekee täysiä, mutta palkka ei kelpaa. Yritetään löytää yhteis vire sillä sukalla. Sukkailemme jälleen viikon ja palaamme astiaan!!!