Mintäs me laiskiaiset tai ohjaajahan se ooon..
Viikonlopusta selvittyämme aloitimme keskiviikkona agility treenit. Skidille tuijotus ongelman poistamista. Treeni tehtiin yhdellä hypyllä, jonka takana oli ruokakuppi nakilla varustettuna. Ensin oikeelta puolelta sitte vasemmalta. Aluksi oli tosi hankala kun Skidi ei kupista piitannut, tuijotti vain et mihin sitte.... Asian hoksattuaan rimat pysy ylhäällä ja ryntäsi heti kupille ilman tuijotusta ;o). Sitten lähdin hyppy käskyn jälkeen takaperin juoksemaan ja samalla heiluttelin käsiä mihin sattuu. Onnistu hyvin molemmilta puolilta. Sen jälkeen neidin hypätessä juuri rimaa menin kyykyyn ja rimat pysy. Lähdin juksemaan Skidin kanssa kilpaa kappas ei pysynyt rimat enää silloin alkoi tuijotus, muutaman toiston jälkeen rimat pysy ja nakkikuppi vei voiton. Hyvä fiilis jäi ja päätin mennä torstaina uudestaan, mutta juoksu alkoi VIHDOIN! Tästä jatketaan omalla pihalla kunhan saan roudattua esteen, onneks omistaa esteet niin voi viedä kotiinki muutama.

Tuima jatkaa seuraamista ja temppuja. On niin kauhian kova kiire et hyvä kun löytyy se 15min aikaa treeniä yhdelle koiralle päivässä. Keskiviikkona Tuimis kävi myös ottamassa pussia, putke, keppejä, puomia, irtaantumista esteille ja hieman ohjaamista. Hyvin meni!
Tuima oli tänään mukana Toholammin kurssilla ja sieltä löyty kaikenlaisia kiipeily esteitä. Neiti itse ehdotti kiipeämistä, joka paikkaan. Pentuaikanen keinusta tippumis fobia on siis kaikonnut.
Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoja ja seisomista sekä luoksetuloa. Seuraamista myös tottakai..

Turo tauno-olavi pattinen kävi myös revittämässä keskiviikkona agilitya. Tehtiin irtaantumista hypyillä, putkea, keppejä ja pieni muotoista rataa. Siitä treenistä pitää mainita, että Turo ensikertaa 6v9kk16päivää siihen meni kun teki neljä keppiä ilman käsiapua. Toki me ollaan treenattu sitä pari kertaa, joka vuosi mutta tulosta on siinäki tapahtunut ;o)
Torstaina Turo pääsi "edustamaan" meidän perhettä järjestämääni epäviralliseen toko&bh kokeeseen. Turo kävi tekemässä häiriö koirana bh kaavan ja olisi päässyt läpi melkeen erinomaisin arvosanoin ;o) Lisäksi haukku kaikki ohikulkijat ja aiheutti varmasti sydänkohtauksia muutamalle. Turo kun vietti aikansa piilona toimineessa volvossa. Lisähäiriöt on hyviä epävirallisessa kokeessa.... Ainakin mun mielestä.

Tuosta kokeesta pitää mainita vielä sen verran, että "omat kurssilaiset" teki loistavaa työtä. Meni paljon paremmin kuin treeneissä. Olen teistä ylpeä vaikka kymppejä ei joka liikeestä tullutkaan ;o).
Oli hieno nähdä myös kurssilaisia, joita en ole nähnyt pitkään aikaan kuinka olette hienosti edistyneet. Siis jatkakaa samaan malliin ja nähdään virallisissa kokeissa!!!!1843347.jpg
Kuva Epis