Dodii..

Päätin aloittaa kirjoittamaan meidänkin treenejä, jos vaikka saataisiin kunnon treeni motivaatio päälle. Hah..

Tämä viikko alkoi kauneus puuhissa eli pesua ja föönäystä Turolle ja Skidille. Ensiviikonloppuna mennään Tornion näyttelyyn. Molemmat handlerit, jotka on molempia esittäneet ovat estyneet esittämästä eli kaiken muun tämän viikon hauskuuden lisäksi menen molempien kanssa itse kehään. Treeniä siltä osalta vielä nolla takana Turon kanssa... Olen Turon ego, joten siitä tulee varmasti hauskaa. Skidillehän on ihan sama kuka sille menee näyttämään nakkia.

Tuima-Tyyne harjoittelee yhä yksinoloa ilman tukikoiria kaupalla ja lenkeillä. Turo ja Skidi on saanut sen kunniaksi kunnon kuntokuurin pyörälenkeillä. Aktivointi on vanhempien kanssa jäänyt temppu asteelle, jota Epis tekee. Esittävät sitten viimeistään jouluna aikaansaannoksen, mikäli oikein ymmärsin ;o)... Hyvältä näyttää!! Myös Tuima-Tyyne on ollut kummitädin opissa.

Agilitya

Ohjaajan ollessa aivan sekaisin tapahtuu ihmeitä, joten harjoittelimme keskiviikkona agia. Johtuneen kyllä siitä, että pidin kurssin samalla. Turo kävi kirjaimellisesti bilettämässä radalla ja ei siitä sen enempää. Skidi teki hienoja/puhtaita radan pätkiä välistä. Pääsemme onneksi ensiviikolla treenaamaan muiden eyewitness koirien kanssa niin saadaan kunnon tehokuuri ja treeni. Tuima-Tyynen kanssa harjoiteltiin ohjausta (rimat maassa) ja tuttuja juttuja eli putkea, pussia sekä keppejä. Hyvin meni, jossain vaiheessa vaan meinas kiihtyä liikaa.

Toko

Vain Tuimis on tehnyt TOKO treeniä. Pientä treeniä otettu luoksetuloon, seisomiseen ja maahan menoon. Työn alla tällä hetkellä on seuraaminen. Ollaanhan me otettu sitä ihan luovutus ajoista, mutta nyt on seuraamiskuuri menossa. Tyyli millä sen tee alkaa olemaan varma. Meillä tuli yksi probleema vastaan, kun vien namikättä seuraamisessa ja agility kepeillä neiti ei seuraa kättä vaan alkaa tarjoamaan "asenteelle että ei tartte auttaa ,kyllä mä osaan" ja soveltaa itse jotain. Kivat on neidin laittamat haasteet. No onneksi tyylejä on monenlaisia. Olemme tehneet noin viidesti päivässä kymmenen toistoa kerralla ja tulosta on alkanut syntymään.

Palaamme asiaan kun näyttelyt on käyty...


1801354.jpg

Tuimikse uimahyppy!

1801952.jpg

Tuima seuraa kummitäti Emiliaa