Heidin tartuttamana eli h kirjaimen lisääminen, joka paikkaan niin on hyvä alkaa päivittelemään blogiah.
Olen ollut erittäin laiska, johtuneen äärettömästä kiireestä tai sekin on vaan taas oman tyhmyyden takia, missä järkih.... Eih missään!

Koirat taas ovat aktiivisia. Olemme päässeet normaaliin elämän rytmiin paitsi treenien osalta. Kaikki ovat taas omia persooniaan kun ovat päässeet säännöllisille lenkeille ja saaneet, joka päivä tehä jotain KIVAA!!
Kaupalla oloa viimisiä hetkiä saaneet viettää. Pian se kurjuus alkaa!

Tästä tuli tälläistä yleistä löpinää vai...
Tuimis on tehnyt, joka päivä noutoa ja kaukokäskyjä sekä luoksetulo pysähdystä, mutta ei liikkeenä. Kaukokäskyt toimii jo 10m päästä ;o) Ovat ainakin tällä hetkellä sellaiset hyvät, joista olen TYYTYVÄINEN!
Piilopaikallamakuutakin ollaan hiottu. Tunnarikapulat ovat yhä pysyneet hyvin pussissa, jota ei olla edes avattu. Perjantaina katoamma Poriin, joten siellä töiden ohella ehditään treenaamaan toivottavasti. Otetaan tavoitteeksi avata edes pussi siellä.
Turo on yhä korjaillut kauko-käskyjä, liikkeestä istumista ja ja ja....
Skidi taas potkii ja on seonnut täysin. Leikkivät Tuima-Tyynen kanssa ihan, joka päivä. Niillä on omat leikit johon Turolla ei ole mitän asiaa. Tuimis esim. saa ottaa lelun Skidin suusta, mutta Turo EIIIIIIII!
Muutenkin Tuimiksen osalta taitaa olla, että IDOLI on vaihtunut Skidiin. No sehän ei haittaa, kunhan ottaa vanhemmilta kummankin hyvät tavat opiksi ;o) Sitä ootellessa.
Lisään pari kuvaa viime viikolta...
2153603.jpg
T-T noudossa..
2153608.jpg
Neito 11kk iässä
2153613.jpg
Sorrettu Turo :´(
2153614.jpg
Jee..
2153617.jpg
Skidi rakastaa Turoa vai Epistä?
2153615.jpg
Onneks Turolla on yksi ystävä "äiteen" lisäx ;o)

MEIDÄN LAUMA HALUAA TOIVOTTAA KAIKILLE HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ KOIRAHARRASTUKSIIN SEKÄ MUUHUN ELÄMÄÄN VUODELLE 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PALAAMME PÄIVITYKSIEN KANSSA ENSIVUODEN PUOLELLA.... Parempi olis, että silloin on jotain päivitettävää....